Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Sundgren i storform – blev målskytt för Aris

Foto: FREDRIK SANDBERG/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: INTIME / BILDBYRÅN

Daniel Sundgrens fina form håller i sig. 

I 5-1-segern mot Panetolikos FC sköt högerbacken in 3-0-målet i den 37:e minuten. 

Daniel Sundgren har haft en fin tid i Grekland en längre tid nu. Mardrömstiden i början av karriären i Aris, där han blev utfryst är glömd, och numera har han under en lång tid varit ordinarie och även fått chansen i det svenska A-landslaget. Han kallades in till oktobersamlingen av Janne Andersson och var med i truppen i matcherna mot Kosovo och Grekland. Succén fortsätter också i klubblaget Aris, där han under söndagen gjorde sitt första mål för klubben då han satte 3-0-målet i den 37:e minuten. 

Sundgren gjorde 3-0 

Den förre AIK-spelaren hängde med upp i ett anfall och fick bollen på högerkanten, där han hade fritt läge. Sundgren gjorde inget misstag och sköt in 3-0 i målvaktens högra hörn. Aris tog därmed en viktig seger i ligaspelet och är efter sju omgångar tia i ligan och har haft en bra form den senaste tiden efter en knackig start. I nästa omgång väntar AEK Aten på bortaplan. Ett Aten med en annan före detta allsvensk bekant i laget, nämligen Muamer Tankovic.  

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.