Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Strippade på läktaren – utreds nu av polisen

Coyote Cutee riskerar att straffas efter att ha dykt upp i stringtrosor under en av SSC Baris hemmamatcher.

Den italienska Only-fans modellen Coyote Cutee riskerar att straffas av den italienska domstolen. 

Anledningen? 

Hon dök upp i stringtrosor under en av SSC Baris hemmamatcher på San Nicola-stadion. 

Den klassiska klubben SSC Bari har under de senaste dagarna blivit uppmärksammad världen över, men inte på grund av lagets mediokra resultat i Serie C. 

Only fans-modellen, som använder artistnamnet Coyote Cutee, dök upp i enbart stringtrosor på en av lagets hemmamatcher på San Nicola-stadion. Händelsen har blivit viral, men kan också ställa till problem för modellen.

Modellen: ”Vill jag känna mig fri”

Correire dello sport skriver att den 21-åriga kvinnan utreds för förargelseväckande beteende på allmän plats. Om domstolen finner Coyote Cutee skyldig kan hon tvingas böta ”flera tusen euro”, enligt italienska uppgifter. 

– Som kvinna vill jag känna mig fri att visa min kropp hur och när jag vill, jag känner inte att jag nedvärderar någon genom att göra det, det är mitt medvetna val som kvinna, har modellen sagt till lokala BariViva. 

Enligt Correire dello sport tjänar ”Coyote Cutee” mellan 40-50 000 kronor i månaden på Only fans som är en betaltjänst där användare kan köpa innehåll. Det finns inga begränsningar för vilket innehåll man får lägga upp, vilket främst gjort sajten till en sida för betalporr.

 Hon har även drygt 70 000 följare på Instagram. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.