Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnparet gjorde slut – nu ska de gifta sig

Peter Schmeichel lottar inför EM 2016Foto: LIONEL CIRONNEAU / AP
Peter SchmeichelFoto: ROGER VIKSTRÖM

Peter Schmeichel och Laura von Lindholm separerade för två år sedan. 

Men stjärnparet hittade tillbaka till varandra – och nu ska de gifta sig.

Peter Schmeichel är en av Danmarks största fotbollsspelare genom tiderna. 55-åringen har spelat nära 300 matcher för Manchester United, utsågs till världens bästa målvakt två år i rad på 90-talet, och stod i mål när Danmark vann EM-guld 1992. 

Laura von Lindholm är en i Danmark välkänd nutritionist och skådespelare. 46-åringen var tidigare stjärnmodell och syntes bland annat på förstasidan av omtalade Playboy Magazine i USA. 

Paret blev tillsammans 2014 – men separerade tre år senare. Kort därefter hittade de dock tillbaka till varandra, och nu står de inför nästa kapitel i kärlekssagan. 

Under lördagen gifter sig paret i den danska kuststaden Espergærde, strax utanför Helsingör. Danska BT skriver att upp till 200 gäster väntas komma på bröllopet. 

Peter Schemichel gifter sig

Efter förlovningen publicerade Peter Schemichel en bild på Instagram med texten ”Hon sa ja”, och skrev: ”Och så blev jag världens lyckligaste”. 

Även von Lindholm la upp en bild där hon skrev: ”Mitt ljus, min kärlek. Yes, yes, yes! Ja!”. 

Peter Schmeichel har sedan tidigare barnen Cecilie och Kasper med exfrun Bente. Sonen Kasper gick i sin fars fotspår och är dansk landslagsmålvakt, och spelar till vardags i Premier League-klubben Leicester.

Äktenskapet med Bente Schmeichel tog slut 2013, efter 31 år. 

– Efter 31 år tillsammans är jag ledsen över att behöva meddela att jag och Bente har inlett separationsförhandlingar. Det har varit ett mycket svårt beslut, men efter omständigheterna mår vi bra, sa Schemichel enligt Ekstrabladet då.

https://www.instagram.com/p/BqVd8j5HzS1/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.