Redknapp gifte sig med svenska Frida – i hemlighet

Den före detta Premier League-spelaren Jamie Redknapp och Frida Andersson har gift sig.
Foto: SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS
Frida Andersson väntar barn om några veckor.
Foto: SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS
Det nygifta paret på väg ut från ceremonin.
Foto: SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS
Jamies far, före detta Tottenham Hotspurs-tränaren Harry Redknapp tillsammans med frun Sandra.
Foto: SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS

Jamie Redknapp och svenska modellen Frida Andersson har gift sig.

Stjärnparet väntar barn om bara några veckor och sa ja till varandra under en ceremoni i Chelsea Old Town Hall.

Jamie Redknapp, 48, tillhörde både Liverpool och Tottenham under sin fotbollskarriär som han avslutade med Southampton 2005.

Nu har den tidigare spelaren, som även gjorde 17 landskamper för England, gift sig med den svenska modellen Frida Andersson, 37.

Redknapp har gift sig med Andersson

The Sun skriver om den hemliga ceremonin i västra London där Jamie Redknapp och en höggravid Frida Andersson sa ja till varandra. 

Jamie Redknapp och Frida Andersson väntar barn i november och det blir ett tillskott till en redan stor familj.

Frida Andersson har sedan tidigare fyra barn från äktenskapet med den amerikanske hedgefond-förvaltaren Jonathan Lourie. Jamie Redknapp har barnen Charley, 17, och Beau, 12, från äktenskapet med sångerskan Louise Redknapp.

Harry Redknapp var på plats

Frida Andersson föddes i Sverige men har bott i London sedan hon blev modell. En uppgiftslämnare till The Sun berättade om hur paret Andersson/Redknapp tog emot beskedet att de skulle få barn i maj i år.

– Jamie och Frida är helt överlyckliga. De har i stort sett varit oskiljaktiga under covid-nedstängningen, och deras förhållande går från klarhet till klarhet, sa personen.

En av gästerna på bröllopet var Jamie Redknapps pappa Harry, som bland annat var tränare för Tottenham under flera säsonger. The Sun skriver att Harry Redknapp fick vägledas efter att ha tagit fel dörr, vilket gjorde att han ”fnittrade förläget”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.