Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Stjärnorna petas efter skandalen

Foto: PHIL DUNCAN/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK / PHIL DUNCAN/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: PHIL OLDHAM/BPI/SHUTTERSTOCK / PHIL OLDHAM/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: NICK POTTS / STELLA PICTURES / PA

Sist var det skandalrubriker. 

Nu petas Mason Greenwood och Phil Foden från landslagstruppen. 

Harry Maguire gör däremot comeback efter fyllebråket i Grekland. 

Det var under den senaste landslagssamlingen som Premier League-stjärnorna Mason Greenwood och Phil Foden hamnade i blåsväder. Talangerna bjöd in tjejer till ett hotellrum på Island och bröt därmed mot landets hårda coronarestriktioner. Det hela slutade med att förbundskapten Gareth Southgate valde att skicka hem Foden och Greenwood tillbaka till England. 

Under torsdagen var det återigen dags för att ta ut landslagstruppen. Den här gången ställs ”Three Lions” mot Belgien, Wales och och Danmark. Då fanns varken Phil Foden eller Mason Greenwood med. Engelska experter menar att det var ”väntat” då med tanke på det som hände senast. 

United-kaptenen tillbaka

– Spelarna har fått utstå mycket. Jag tror att de behöver en period för att reflektera, säger Gareth Southgate. 

Däremot gör Harry Maguire comeback. Manchester United-kaptenen hamnade även han i blåsväder efter ett fyllebråk i Grekland under semestern. Storstjärnan petades av Southgate i förra landslagstruppen men är nu tillbaka. 

https://twitter.com/England/status/1311652082609467392

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.