Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnorna petas efter skandalen

Foto: PHIL DUNCAN/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK / PHIL DUNCAN/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: PHIL OLDHAM/BPI/SHUTTERSTOCK / PHIL OLDHAM/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: NICK POTTS / STELLA PICTURES / PA

Sist var det skandalrubriker. 

Nu petas Mason Greenwood och Phil Foden från landslagstruppen. 

Harry Maguire gör däremot comeback efter fyllebråket i Grekland. 

Det var under den senaste landslagssamlingen som Premier League-stjärnorna Mason Greenwood och Phil Foden hamnade i blåsväder. Talangerna bjöd in tjejer till ett hotellrum på Island och bröt därmed mot landets hårda coronarestriktioner. Det hela slutade med att förbundskapten Gareth Southgate valde att skicka hem Foden och Greenwood tillbaka till England. 

Under torsdagen var det återigen dags för att ta ut landslagstruppen. Den här gången ställs ”Three Lions” mot Belgien, Wales och och Danmark. Då fanns varken Phil Foden eller Mason Greenwood med. Engelska experter menar att det var ”väntat” då med tanke på det som hände senast. 

United-kaptenen tillbaka

– Spelarna har fått utstå mycket. Jag tror att de behöver en period för att reflektera, säger Gareth Southgate. 

Däremot gör Harry Maguire comeback. Manchester United-kaptenen hamnade även han i blåsväder efter ett fyllebråk i Grekland under semestern. Storstjärnan petades av Southgate i förra landslagstruppen men är nu tillbaka. 

https://twitter.com/England/status/1311652082609467392

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.