Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Stjärnans gest till familjen – efter Paiges dödskrasch

Manchester citys mittfältsstjärna Jack Grealish.
Foto: SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK
Från vänster: Paige, Clare och Tyler Rice.
Foto: Instagram/@paigericex

Influencern Paige Rice, 22, omkom i en våldsam krock i Liverpool under söndagsmorgonen.

Hennes pojkvän som körde bilen, en Audi av typen R3, och en taxichaufför vårdas med allvarliga skador.

Nu hyllas hon av fotbollstjärnan Jack Grealish.

Paige Rices, 22, mamma Clare beskriver dottern som en flicka med ett ”hjärta av guld” och många vänner. Hon berättade också, för tidningen Birmingham Live, att de strax före dödskraschen just pratat om döden och att Paige då sagt:

”Om jag dör, kom ihåg att jag levde livet till fullo”, återberättade mamman.

Mammans sorg

Mamman berättar också om hur Paige och hennes bror Tyler var ömsinta karaktärer som stöttat henne i sin kamp med en kronisk sjukdom.

– Paige har varit min stöttepelare den senaste tiden, jag kan knappt andas just nu och jag vet inte hur jag ska fortsätta. Mitt hus är tyst och allt jag vill är att få prata med henne en sista gång, skriver Clare Rice på Instagram.

Foto: Instagram/@paigericex

Fotbollsstjärnans hyllning

Sedan dödsbeskedet, som Clare publicerade på dotterns instagram, har influencern överrösts med kärlek från vänner och följare – däribland Manchester Citys fotbollsstjärna Jack Grealish som kommenterade inlägget.

Senare startades också en insamling till Paiges vänner och familj, till vilka Grealish uppges ha donerat motsvarande 60 000 kronor, rapporterar Daily Mail. Tidningen har sökt hans representanter.

Dödskraschen utreds

Brittisk polis håller nu på att utreda dödskraschen som inträffade i Queensway-tunneln i Liverpool.

– Vi tror att Audin, före dess att den körde in i tunneln, krockade med en annan bil i rondellen vid Hunter Street, säger Mark Worrell vid polisen till Daily Mail.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.