Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Stjärnans bebislycka: ”Han är helt underbar”

Foto: JESPER ZERMAN / BILDBYRÅN
Foto: Privat / Privat

I söndags tog hennes klubb SM-guld. 

Och dagen efter fick Jessica Wik anledning att fira igen då hon blev mamma. 

”Kunde inte bli mer perfekt”, skriver hon på sitt Instagram-konto. 

Söndagen bjöd på stor dramatik i damallsvenskan. 

Först lyckades Häcken inte vinna borta mot AIK och sedan stod matchen mellan Rosengård och Piteå och vägde in i det sista. 

Men till slut lyckades Malmölaget vinna med 3–2 och tog därmed hem SM-guldet. 

En som missade matchen var dock Jessica Wik som väntade barn, tillsammans med mannen Andreas Wik. Men när SM-guldet var hemma för Rosengård kom också bebisen. 

”Vattnet gick i söndags när jag och mannen var ute på en cykeltur, vi tog SM-guld några timmar senare och sedan måndag 18/10 kl. 11.40 tittade du ut. Kunde inte bli mer perfekt, du tajmade ju till och med in din egen namnsdag. Nykläckt & helt underbar. Välkommen till världen baby Wik, eller Lucas som du faktiskt heter”, skriver Jessica Wik på sitt Instagramkonto. 

https://www.instagram.com/p/CVQc449MI5B/?utm_medium=copy_link

Wik, tidigare Samuelsson, har spelat 61 A-landskamper och var så sent som i våras med när Sverige mötte både Polen och USA. 

På meritlistan har Wik bland annat ett OS-silver från 2016. Hon var också med och tog SM-guld med Rosengård för fyra år sedan och har dessutom vunnit engelska cupen med Arsenal.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.