Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kheira Hamraoui får inte träna tillsammans med PSG

Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/PANORAMIC IMAGO SPORTFOTODIENST
Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/HÜBNER IMAGO SPORTFOTODIENST

Kheira Hamraoui är tillbaka i träning med Paris Saint-Germain efter tumultet häromveckan, då den franska fotbollsstjärnan ska ha hamnat i slagsmål med en lagkamrat.

Men den 32-åriga mittfältaren tränar fortsatt bara på egen hand.

Hamraoui ska ha hamnat i bråk med lagkamraten Sandy Baltimore under en träning förra lördagen och dök sedan inte upp när Paris Saint-Germain dagen därpå skulle resa till Lyon för den första Champions League-semifinalen i bäst av två.

Några dagar senare, förra tisdagen, beslutade klubben att stänga av henne resten av veckan, enligt tidningen Le Parisien för att återställa lugnet i truppen inför returmötet med Lyon i lördags.

Tränar ensam

Efter att ha missat semifinalreturen (Lyon slog ut PSG), var Hamraoui på tisdagseftermiddagen tillbaka på träningsanläggningen i Bougival. Hon tränade dock bara tillsammans med en fystränare och inte med resten av laget, skriver Le Parisien.

Spänningarna i PSG, där svenska landslagsbacken Amanda Ilestedt spelar, har blivit allt värre under säsongen och enligt Le Parisien är det allt mindre troligt att Hamraoui blir kvar efter säsongen. Hon uppges inte heller dra jämnt med nyckelspelare som Kadidiatou Diani och Marie-Antoinette Katoto. De två sistnämnda ska också ha gett sig in i bråket på träningen förra lördagen.

Misshandelsskandal 

Dessutom hänger skandalen från i höstas fortsatt över klubben. I november attackerades Kheira Hamraoui av två maskerade män som drog ut henne ur bilen som hon färdades i, och misshandlade henne. I bilen med Hamraoui fanns lagkamraten Aminata Diallo, som senare misstänktes för att ha legat bakom misshandeln. Diallo greps och förhördes i nästan 35 timmar, men släpptes och har hela tiden nekat till att ha haft något med saken att göra.

Fallet utreds fortfarande.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.