Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Stjärnan anmäld – ska ha knäckt käken på chaufför

Foto: ANDERS HOVEN / DIGITALSPORT BILDBYRÅN
Foto: POLFOTO / POLFOTO BILDBYRÅN

Nicklas Bendtner är i blåsväder igen.

Fotbollsstjärnan misstänks för att ha knäckt käken på en taxichaufför, rapporterar danska BT.  

Nicklas Bendtner har hamnat i klammer med rättvisan förut. Han har dömts för att kört rattfull i centrala Köpenhamn och slogs med en äldre granne under tiden i England.

Nu är dansk fotbolls störste skandalman återigen rubrikstoff av fel anledningar. Tidningen BT rapporterar att Bendtner misstänks för att ha misshandlat en taxichaufför. 

– Jag kan bekräfta att det har skett ett allvarligt överfall på en av våra chaufförer i natt. Chauffören ligger på operationsbordet just nu med en bruten käke, säger Rasmus Krochin, kommunikationschef för bolaget DanTaxi, enligt BT.  

Nicklas Bendtner polisanmäld

– Överfallet är anmält till polisen och vi kan bekräfta att gärningsmannen är Nicklas Bendtner. 

Bendtner var i Köpenhamn under landslagsuppehållet efter att ha fått ledigt från klubblaget Rosenborg. Misshandeln ska ha skett natten till söndag 02.41. 

– Vi har fått en anmälan om våld mot en chaufför. Jag kan inte säga mer, säger Carsten Reenberg på Köpenhamn-polisen.

Rosenborgs sportchef Stig Inge Björnebye lägger locket på kring skandalen.

– En eventuell händelse med Nicklas Bendtner hanterar vi internt. Vi har sett spekulationerna i dansk press, och jag förstår varför ni kontaktar oss. Men jag varken vill eller kan kommentera spekulationer, säger Björnebye till BT.  

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.