Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan anklagas för sexuella trakasserier

Foto: BUDDHIKA WEERASINGHE / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: ROBERT ALTMAN / POLARIS POLARIS IMAGES
Foto: MATT DUNHAM / AP
Foto: Chris Brunskill/REX / TT NYHETSBYRÅN

Skyler Badillo anklagar David Villa för sexuella trakasserier.

Efter att först ha skrivit anonymt om anklagelserna talar hon nu ut i en intervju med The Athletic.

– Hans son satt i hans knä och han sa till mig att han älskade mig, säger Badillo till sajten.

I somras anklagades David Villa för sexuella trakasserier.

Den spanske VM- och EM-hjälten spelade fyra säsonger i New York City FC mellan 2014 och 2019 och i juli i år skrev signaturen ”Skyler B” på Twitter om sina minnen från David Villa när han var i klubben.

Själv var hon praktikant i New York FC.

”Jag trodde att jag fick mitt livs chans när jag fick den praktikplatsen. Det jag fick var David Villa som tafsade på mig varenda jävla dag och mina chefer som tyckte det var väldigt komiskt”, skrev ”Skyler B” bland annat.

David Villa bemötte anklagelserna om sexuella trakasserier genom sin agentur men nu har ”Skyler B” – eller Skyler Badillo som hon heter – berättat mer om händelserna. 

Anklagar Villa för sexuella trakasserier

När Badillo sträckte sig fram för att ta ett föremål från en hylla tog Villa hennes hand och smekte den, berättar hon för The Athletic.

– Han började säga till mig att han älskade mig den veckan. Det blev till sist en vana och han sa till andra människor att han älskade mig. Om Melvyn (Pamplona, assisterande tränare i klubben) stod nära kunde han säga till Melvyn att han älskade mig, säger Badillo till sajten.

Hon berättar att Villa brukade lägga sina händer på hennes höfter, försökte bjuda hem henne på fest och om ett tillfälle när han hade sin son med sig på en träning. Då trodde hon inte att han skulle bry sig om henne.

– Hans son satt i hans knä och han sa till mig att han älskade mig. Då blev det som att ”okej, den teorin var fel”, säger Badillo.

En talesperson för David Villa har återigen slagit tillbaka mot anklagelserna. 

– Han har samarbetat under utredningen och som han har sagt från början är anklagelser om olämpligt beteende osanna, säger personen till The Athletic.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.