Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Spelarfrun avslöjar: ”Jag har cancer”

Fotbollsstjärnan Radja Nainggolans familj har drabbats av en tragedi. 

Hans hustru Claudia Lai avslöjar i ett känslosamt inlägg på Instagram att hon har diagnosticerats med cancer.  

Ur ett svenskt perspektiv är Radja Nainggolan kanske mest känd för att ha skickat ut Blågult ur EM 2016. Men belgaren har där utöver ett tungt fotbollsrykte, speciellt i Italien. Han var länge en nyckelspelare för Roma innan han, något överraskande, gick till konkurrenten Inter. 

Nu har Nainggolan och hela hans familj fått ett chockartat besked. Hans hustru Claudia Lai, med vilken han har två barn, har drabbats av cancer.

Nainggolans fru har cancer

På Instagram berättar Lai öppenhjärtigt om sin sjukdom och om att hon ska inleda sin cellgiftsbehandling.

”Det har gått en månad nu när jag har vaknat upp på morgnarna och insett att jag lever mitt i en mardröm. Jag hoppas att den här dagen skulle dröja, men så blev det inte. Dagarna har flugit i väg, precis som min livsglädje”, skriver Lai. 

Lai skriver att hon är för första gången i sitt liv är rädd. 

”Vad kan man göra, efter att ha gråtit hinkvis med tårar, det är dags att bekämpa den här fula besten. Jag vill tacka min familj och mina vänner som hjälpt mig igenom den här månaden, som har skänkt mig styrka och positiv energi för att jag ska överleva... men framför allt för att de har hanterat mina humörsvängningar”, skriver Lai. 

Radja Nainggolan har än så länge inte uttalat sig om sin hustrus sjukdomstillstånd. 

https://www.instagram.com/p/BzxJLSQHxTa/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.