Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Solskjaers tvärvändning: Diallo startar före Hugill

Foto: JONATHAN MOSCROP VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/SPORTIMAGE WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Foto: JONATHAN MOSCROP VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/SPORTIMAGE WWW.IMAGO-IMAGES.DE

Igår gjorde Amad Diallo debut i Manchester United-tröjan. 

Detta trots att Ole Gunnar Solskjaer tidigare sagt att en annan ung spelare ska ha företräde, rapporterar Mirror UK. 

Amad Diallo värvades av Manchester United från Atalanta tidigare i år, men anlände till Manchester bara veckor innan sin debut. Efter en lyckad match med Uniteds U23-lag, där Diallo gjorde två mål, var förväntningarna höga. Men United-tränaren Ole Gunnar Solskjaer dämpade genast förhoppningarna om en seniorslagsdebut inom kort. 

– Vi ska ge honom tid att landa, sa han till Mirror UK. 

Det är nämligen en annan ung spelare som också gjort intryck på den norske tränaren: Joe Hugill. Även om Diallo gjorde två mål i matchen mot Liverpool var Hugill bättre - han gjorde fyra. 

– Om vi ser till den matchen (mot Liverpool), hade jag valt Joe Hugill. Fyra mål av Hugill, han är också en farlig anfallare, vi ser fram emot att se hans utveckling, fortsatte Solskjaer. 

Trots uttalandena om Hugill var det Diallo som klev upp från bänken i gårdagens match mot Real Sociedad. Nu ger han sig in i kampen om en plats i startelvan. 

– Vi kommer ta ett beslut efter matchen mot Newcastle (i helgen), sa Solskjaer. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.