Foto: Carl Sandin
 Foto: Carl Sandin

Solo misshandlades - dagen före sitt bröllop

Publicerad

Hope Solo är nygift.

Men bröllopet kantades av stor dramatik.

Samma dag fick den amerikanska OS-hjälten göra ett besök i domstolen där hennes blivande man Jerramy Stevens satt misstänkt för misshandel.

Den amerikanska landslagsmålvakten Hope Solo, 31, har varit tillsammans med den förre NFL-stjärnan Jerramy Stevens, 33, i två månader.

I torsdags bestämde de sig för att gifta sig.

Men allt gick knappast enligt planerna.

Dagen före tisdagens planerade bröllop greps nämligen Jerramy Stevens av polis misstänkt för att misshandlat Hope Solo.

Det uppger USA Today och ESPN.

Blod på tröjan

Det var på måndagsmorgonen - dagen före giftermålet - som polis kallades till en bostad i Kirkland.

Då ska ett bråk ha ägt rum under en fest i lokalen.

Polisen fann Solos blivande man när han låg gömd mellan en vägg och en säng. Stevens menar dock själv att han sov och inte hörde bråket.

Han hade dock torkat blod på sin tröja och på sin kind och det fanns även spår av bråk inne i sovrummet.

Enligt USA Today hade Stevens bråkat med Solo och eftersom målvaktsstjärnan var blodig på armbågarna bestämde sig polisen för att gripa Stevens misstänkt för misshandel.

En person till sjukhus

Stevens själv berättade sedan att han och Hope Solo hade bråkat om huruvida de skulle bo i Florida eller Washington efter det planerade giftermålet.

Enligt USA Today ska även Hope Solos bror Marcus ha varit på plats i bostaden. När han förhördes av polisen ska Hope Solo ha skrikit "säg inget till dem!".

En 32-årig kvinna fick föras till sjukhus med en höftskada och en annan man skadades också lindrigt i samband med händelserna.

Släpptes under tisdagen

Hope Solo och Jerramy Stevens fick skjuta upp bröllopet och tillbringade i stället stora delar av tisdagen i domstol.

Där kom man fram till att Stevens skulle släppas.

Enligt KJR Radio gifte sig sedan paret - trots incidenten - under tisdagskvällen.

Det är inte första gången som den förre NFL-spelaren Jerramy Stevens hamnar i blåsväder.

Han har tidigare gripits för sexuella trakasserier och rattfylleri.

Senaste gången han greps av polis var 2010 - när han spelade i Tampa Bay - efter att ha rökt marijuana kvällen före match.

Hope Solo räknas som en av världens bästa fotbollsspelare och har bland annat två OS-guld på meritlistan.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag