Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Slog till med hattrick – på tolv (!) minuter

Foto: SVEN BEYRICH/SPP/SHUTTERSTOCK / SVEN BEYRICH/SPP/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: SVEN BEYRICH/SPP VIA WWW.IMAGO-IMAGE / IMAGO IMAGES/SPORTS PRESS PHOTO WWW.IMAGO-IMAGES.D
Foto: SVEN BEYRICH/SPP/SHUTTERSTOCK / SVEN BEYRICH/SPP/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Jonas Eidevall och Arsenal kan blicka framåt mot Champions League-gruppspelet. 

Londonklubben besegrade Slavia Prag med 4-0 i returmatchen. 

Regissören bakom storsegern? Vivianne Miedema, 25, stod för ett hattrick på tolv minuter.  

Jonas Eidevall har, minst sagt, fått en smakstart i sitt nya tränarjobb i Arsenal. Under helgen besegrade de ligamästarna Chelsea med 3-2 efter jättedramatik. 

Under torsdagen blev de även klara för gruppspelet i Champions League. Arsenal besegrade Slavia Prag med 4-0 efter ett hattrick av anfallsstjärnan Vivianne Miedema. Sammanlagt, och över två playoff-möten blev det förkrossande 7-0. 

Eidevall: ”Det är en ära”

Efter sitt hattrick byttes nederländskan ut och klappades av svenske huvudtränaren Jonas Eidevall, som är rätt nöjd med sin anfallsstjärna

– Jag har inte sett varenda spelare i världen spela men jag har aldrig tränat en sådan spelare som är så bra som ”Viv”. Det är en ära att vara en liten del av hennes karriär, säger Eidevall efter matchen. 

Miedema har öst in mål i Arsenal. 25-åringen har på 110 matcher gjort smått osannolika 100 mål, varav tolv (!) hattricks. 

https://twitter.com/ArsenalWFC/status/1436032741867405326

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.