Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Slår tillbaka mot otrohetsryktena

Foto: MICHAEL REGAN / REUTERS BILDBYRÅN
Emily Atack.
Foto: Instagram.
Sasha Attwood.

Jack Grealish, 26, är i blåsväder. 

Nu svarar han på otrohetsryktena. 

”Snälla”, skriver storstjärnan på Instagram. 

Jack Grealish missade helgens Premier League-match på grund av en skada. Den engelske landslagsstjärnan var på plats på Etihad och såg på när Manchester City besegrade Everton med 3-0 och satte press på serieledare Chelsea. 

Samtidigt har det kommit rapporter om att Grealish har inlett en kärleksrelation med modellen Emily Atack. Detta samtidigt som han befinner sig i ett förhållande med ungdomskärleken Sasha Attwood. Paret har varit tillsammans i tio år. 

Ska ha varit på dejt med Love Island-vinnaren

Enligt Mirror har Grealish haft flera hemliga dejter med Emily Atack. Första gången de möttes var i september och då var förhållandet med Sasha på paus. The Sun skriver vidare att förhållandet har varit ”on/off” en längre tid. 

Nu bryter Jack Grealish tystnaden och på Instagram skriver han: 

”Snälla, tro inte på allt som står i tidningen. De två största lögnerna är ”en källa säger” och ”en nära vän säger”, skriver 26-åringen och lägger till en skrattemoji. 

Tidigare har det även spridits rykten om att City-stjärnan ska ha varit på dejt med Love Island-vinnaren Amber Gill, men senare togs uppgifterna tillbaka och Gill förnekade att de två ska ha haft kontakt. 

TV: Lindelöf om sin nyfödde son

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.