Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ska han leda anfallet? Nej, välj någon annan!

EM stundar och det gör även deadline för första omgången i Premium EM-manager. 

Men vilka spelare bör du undvika att ta med? 

SportExpressens Noa Bachner vet vilka han avstår.

– Att Morata ska leda Spaniens anfall tror jag inte på. Välj någon annan, säger Noa Bacher. 


Klicka här för att skapa ditt lag i Premium Manager EM

Under fredagen drar EM igång, och det är även deadline för den första omgången i Premium EM-manager.  

Men vilka nitar är enkla att gå på i EM-trupperna? Det har Noa Bachner svar på!

– Jag skulle akta mig för Alvaro Morata, den dyraste och mest överglorifierade anfallaren i modern europeisk fotbollshistoria. Hans 19 landslagsmål ger en felaktig bild av vad han har presterat för Spanien. Fyra har kommit i träningsmatcher mot Costa Rica, Sydkorea och Colombia. Sju av målen har han gjort mot Liechtenstein och Malta över fyra matcher. I klubblagen är det samma sak. Gång efter annan får han nya möjligheter att leva upp till sina prislappar, men det fungerar ju aldrig? Årets elva mål på 32 matcher i Juventus är typiskt. En gång i karriären har Morata gjort mer än 15 mål i ligaspelet, för Real Madrid för fem år sedan. Totalt har han lyckats peta in 125 på 331 matcher för Chelsea, Real, Juventus och Atletico Madrid där han kastas fram och tillbaka i hopp om bättre tider. Och nu? Ska han leda Spaniens anfall genom ett mästerskap? Nej, välj någon annan, säger Noa Bachner. 

”Motsåndarna vet det”

Någon annan som du skulle avstå att ta med?

– England sätter sitt hopp till Manchester Uniteds lagkapten som kommer till EM med skadekänningar. Problemet är att man inte blir en bättre spelare för att man är kapten eller spelar för Manchester United. Maguire är fortfarande förhållandevis förvirrad och klarar sällan att hålla ihop en försvarslinje, hur mycket han än ger sken av att offra sig i samband med blockeringar. Fotboll spelas bakom honom också, det vet motståndarna. Se upp med honom!


Klicka här för att skapa ditt lag i Premium Manager EM 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.