Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sjöhage klar för Brann

Joakim Sjöhage lämnar allsvenskan efter att ha fått lite speltid i Elfsborg. Anfallaren är nu klar för Brann. Foto: Petter Nilsson Nils
Elfsborgs anfallare Joakim Sjöhage blev på onsdagen klar för norska Brann. Sjöhage har skrivit på ett kontrakt över 3,5 år och ansluter till Bergen-klubben den 11 juli.
Den 20-årige talangen har i år bara fått spela två matcher från start, hoppat in i ytterligare fem, och har varit missnöjd över situationen i Elfsborg.
Brann ligger fyra i norska ligan, fem poäng efter ledande Stabaek, och har ett stort publikstöd. Arenan tar 17 000 åskådare och publiksnittet ligger på 16 000.
- En fin stadion och ett bra lag. Det är lite engelsk stil över det hela, sade han till Branns hemsida sedan han sett lagets match mot Tromsö på plats.
- Det är ett fantastiskt intresse. Det var ett rött hav runt hela arenan.


Hoppas på nytändning

Brann är med i Uefacupkvalet och börjar där mot Camarthen från Wales. I norska cupen har laget avancerat till åttondelsfinal mot Viking Stavanger.
- Elfsborg kommer alltid att ha en stor plats i mitt fotbollshjärta, men nu hoppas jag på en nytändning, säger Sjöhage till Elfsborgs hemsida.
Elfsborg har nyligen blivit av även med mittbacken Jon Jönsson, som går till franska Toulouse.
Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!