Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zlatans ankomst – då flyr fyra anfallsrivaler

UPPGIFTER: Zlatan Ibrahimovics ankomst till Milan får verkligen konsekvenser för anfallarna i klubben.

En efter en ser de nu ut att försvinna. Inte så konstigt kanske med tanke på hur svaga framåt Milan varit den här säsongen.

Krzysztof Piatek har haft intresse från Newcastle och Aston Villa. Men nu har Tottenham kastat sig in i leken efter Harry Kanes skada. Enligt The Sun ska parterna redan vara överens om en övergång för runt 350 miljoner kronor. Inom 48 timmar väntas övergången bli officiell.

Suso stoppas inte heller från en flytt och där har bara (!) Sampdoria anmält sitt intresse för att locka över spanjoren, som gjort ett ynka mål i år.

I dag presenterade även Hellas Verona Fabio Borini som deras nya spelare. 28-åringen har bara fått 70 minuter på planen denna säsong och flyttar nu vidare till sin åttonde klubb på elva år.

Enligt Calciomercato kommer även Ante Rebic lämna Milan. Kroaten lånades in fram till 2021 i somras, men har inte alls lyckats. Nu uppges han återvända till Eintracht Frankfurt.

Försvinner samtliga blir Zlatan Ibrahimovic ensam kvar som anfallare tillsammans med 20-årige Rafael Leao och tonåringen Daniele Maldini, som är son till klubbikonen Paolo Maldini.

Zlatan avslöjar: Därför valde jag Milan

https://twitter.com/HellasVeronaFC/status/1215557833103761408?s=20