Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zidanes nya plan efter PSG-nobben

Från 2018: Paul Pogba var i Stockholm när Zlatan Ibrahimovic invigde sin padel-hall i Årsta. Expressen fick en kort intervju.
Foto: MARTIN RICKETT / STELLA PICTURES / PA
Foto: CAROLINE BLUMBERG / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

I sommar vill Real Madrid värva...

Nej, inte Kylian Mbappé. 

Enligt L'Equipe har Zinedine Zidane i stället siktet inställt på Paul Pogba. 

I de internationella transfernyheterna förekommer Kylian Mbappé och Real Madrid ungefär lika frekvent som Anders Tegnell och Folkhälsomyndigheten i den svenska coronabevakningen. 

Men den senaste tiden har det mesta lutat åt att det inte blir någon affär i sommar. PSG är mån om att behålla den franske VM-hjälten, och Real Madrid lär dessutom just nu inte ha råd att betala den rekordsumma Paris-klubben anser 21-åringen vara värd. 

Real Madrid vill värva Paul Pogba

Enligt Get French Football rapporterar nu L'Equipe att Real Madrid förlikat sig med tanken på att de inte kommer kunna värva Mbappé i sommar, och i stället skiftat fokus – till Manchester Uniteds Paul Pogba. 

United ska tidigare ha krävt runt en miljard för Pogba, men enligt L'Equipe kan klubben nu tänka sig att sänka priset på den skadedrabbade mittfältsstjärnan.