Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zidane: ”Kan komma en bomb – eller två”

UPPGIFT: Real Madrid jagar fortfarande spelare.

Transferfönstret stänger mot natten på tisdag och – som vanligt – är Real Madrid i fokus. Framför allt har sommaren handlat om tränaren Zinedine Zidanes önskan att få in sin landsman tillika Manchester Uniteds stjärna Paul Pogba i laget. Så sent som i går uppgav katalanska tidningen Sport att Zidane är ”vansinnig” över att klubben inte har lyckats stänga affären – och att en övergång fortfarande är aktuell.

Sedan tidigare är Neymar avskriven för Real Madrid. Under lördagen öppnade PSG:s sportchef Leonardo för att sälja Neymar – men då till Barcelona.

Paul PogbaFoto: JAMES MARSH/BPI/SHUTTERSTOCK / JAMES MARSH/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Men spekulationerna om Pogba lär knappast bli mindre, efter att Zidane mötte pressen under lördagen och öppnade för att allt kan hända innan transferfönstret stänger.

– Fram till och med måndag så kan allting hända. Det kan komma en ”bomb”, eller två ”bomber”, säger Zidane med ett leende, enligt Marca.

– I slutändan så får vi jobba med truppen som vi har och jag är väldigt stolt över spelarna som jag förfogar över. För mig är dem de allra bästa, fortsätter Zidane.

Problemet för Real Madrid är att Manchester United verkar bestämda med att inte sälja Pogba. Mittfältsstjärnan spelade från start under lördagens match mot Southampton i Premier League. Sedan tidigare har Real Madrid värvat för över tre miljarder i sommar och hämtat in Eden Hazard, Luka Jovic, Eder Militao, Ferland Mendy och Rodrygo.