Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Vändningen – om Keita till Liverpool

Foto: ANDY RAIN / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Naby Keita är redan klar för Liverpool.

Men nu kommer nya uppgifter om Red Bull Leipzig-spelaren – som kan innebära att Anfield-publiken får se stjärnan i den röda tröjan tidigare än väntat...

Samtidigt kommer sensationella uppgifter om Roberto Firmino.

Det är tyska Bild som rapporterar att Naby Keita, som gjort stor succé under sin tid i RB Leipzig, kan vara på väg till Liverpool i förtid. Merseyside-klubben köpte mittfältaren redan i somras, men med en övergång först sommaren 2018. Det kan det bli ändring på nu, då tyska Bild rapporterar att RB Leipzig är redo att släppa Keita om de får ytterligare en summa av Liverpool. Summan det handlar om ska vara 147 miljoner kronor, något Premier League-klubben borde kunna vara redo att betala sett till den gigantiska försäljningen av Philippe Coutinho till FC Barcelona.

 

 

 

LYSSNA! SportExpressens podcast om Premier League – med sanningen bakom Philippe Coutinho-flytten 👇🏽

 

 

Samtidigt kommer uppgifter om anfallsstjärnan Roberto Firmino. The Telegraph rapporterar att Liverpool planerar att erbjuda brassen ett kontrakt som ska hålla honom i klubben för resten av karriären, något som också ska förbättra hans lön markant. Även Mohamed Salah och Sadio Mané ska enligt tidningen få möjligheter till nya kontrakt – kontrakt som klubben ska kunna erbjuda med anledning av försäljningen av Coutinho.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!