Foto: ANDY RAIN / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNFoto: ANDY RAIN / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
 Foto: ANDY RAIN / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Vändningen – om Keita till Liverpool

Publicerad

Naby Keita är redan klar för Liverpool.

Men nu kommer nya uppgifter om Red Bull Leipzig-spelaren – som kan innebära att Anfield-publiken får se stjärnan i den röda tröjan tidigare än väntat...

Samtidigt kommer sensationella uppgifter om Roberto Firmino.

Det är tyska Bild som rapporterar att Naby Keita, som gjort stor succé under sin tid i RB Leipzig, kan vara på väg till Liverpool i förtid. Merseyside-klubben köpte mittfältaren redan i somras, men med en övergång först sommaren 2018. Det kan det bli ändring på nu, då tyska Bild rapporterar att RB Leipzig är redo att släppa Keita om de får ytterligare en summa av Liverpool. Summan det handlar om ska vara 147 miljoner kronor, något Premier League-klubben borde kunna vara redo att betala sett till den gigantiska försäljningen av Philippe Coutinho till FC Barcelona.

 

 

 

LYSSNA! SportExpressens podcast om Premier League – med sanningen bakom Philippe Coutinho-flytten 👇🏽

 

 

Samtidigt kommer uppgifter om anfallsstjärnan Roberto Firmino. The Telegraph rapporterar att Liverpool planerar att erbjuda brassen ett kontrakt som ska hålla honom i klubben för resten av karriären, något som också ska förbättra hans lön markant. Även Mohamed Salah och Sadio Mané ska enligt tidningen få möjligheter till nya kontrakt – kontrakt som klubben ska kunna erbjuda med anledning av försäljningen av Coutinho.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag