Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Vändningen: Nytt lag vill kapa Sanchez-affären

Foto: SIMON STACPOOLE / SIMON STACPOOLE / OFFSIDE/IBL OFFSIDE SPORTS PHOTO

De båda Manchester-klubbarna, City och United, har slagits om Alexis Sanchez signatur.

Nu kan affären ta en sensationell vändning.

Enligt The Mirror är Liverpool redo att kapa affären i sista stund. 

Turerna om Arsenals stjärna Alexis Sanchez har varit många i januari. Först uppgavs han vara nära Manchester City, bara för att dagar senare vara nära deras lokalrival Manchester United.

City ska inte vara redo att betala den övergångssumma, drygt 370 miljoner kronor, som Arsenal kräver för 29-åringen. Därtill ska City inte heller vilja möta Sanchez höga löneanspråk eller betala spelarens agent den bonus han kräver. Något United rapporteras vara villiga att göra.

Men nu rapporterar The Mirror att Liverpool har gett sig in i jakten på Sanchez. Liverpool ska vara beredda att möta Arsenals pris på spelaren. Pengar finns det nämligen gott om på Anfield efter att man sålt Coutinho till Barcelona för drygt en och en halv miljard för en vecka sedan.

 

LÄS OCKSÅ: City misstänker att United bluffar om Sanchez 

 

Uppgifter: Liverpool vill ha Sanchez

Tidningen skriver att Liverpools största utmaning i jakten på stjärnan är Sanchez höga lönekrav. Chilenaren kräver nästan 3,3 miljoner kronor i veckan, en dryg miljon mer än vad Coutinho tjänade i klubben. Jürgen Klopp och Liverpools sportsliga ledning ska vara medvetna om att det är ett stort steg att ta lönemässigt, men är samtidigt inställda på att det kostar att locka spelare av Alexis Sanchez klass till klubben.

Liverpool är medvetna om att det blir svårt att Locka Alexis Sanchez till klubben i konkurrens med både Manchester City och United - men tror att man har en chans om det blir en dragkamp med bara Manchester United.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!