Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vändningen: Därför stannar duon i PSG

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.

UPPGIFTER: Både Kylian Mbappé och Neymar uppges vara på väg att lämna Paris Saint-Germain. Anfallsstjärnorna sägs vara på väg till var sin spansk storklubb, Real Madrid i Mbappés fall och FC Barcelona i Neymars. 

När det gäller Neymar har uppgifter gjort pekat på att Barça vill få till en affär redan i sommar, medan Real Madrid jobbar med långsiktigt på sin drömvärvning från Paris. Men nu skriver franska L'Equipe att PSG kan räkna med att behålla båda två i sommar. 

Förklaringen ska vara ganska enkel. Coronavirusets påverkan på idrottsvärldens ekonomiska läge gör att varken Barcelona eller Real lär ha någon möjlighet att betala det PSG önskar, och den franska klubben har ingen avsikt att sänka priset på någon av sina stjärnor. 

PSG uppges vara villiga att släppa Neymar för en summa på runt 1,8 miljarder kronor, medan en försäljning Mbappé väntas krossa alla tiders transferrekord med en summa på över tre miljarder. Och just nu uppges alltså varken Barcelona eller Real vara i närheten av att kunna skramla ihop till den typen av jättebud. 

Mbappé och Neymar
Foto: GONZALO FUENTES / REUTERS BILDBYRÅN