Foto: BPI/REX/SHUTTERSTOCK / BPI/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES
 Foto: BPI/REX/SHUTTERSTOCK / BPI/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES

Vändningen: Courtois ser ut att stanna i Chelsea

Publicerad

Det har flörtats intensivt mellan honom och Real Madrid.

Men nu ser Chelseas stjärnmålvakt Thibaut Courtois ut att skriva på ett nytt avtal med Londonklubben.

Ett avtal som petar ned David de Gea som världens bäst betalde målvakt, skriver brittiska The Telegraph. 

Chelseas Thibaut Courtois har varit given i Londonlagets målbur sedan han återanslöt från Atletico Madrid 2014.

Vilda spekulationer har förekommit på sistone att Courtois vägrat förlänga sitt kontrakt, och i stället har storklubben Real Madrid varit sugna på att knyta till sig den 25-årige världsmålvakten.

"Jag är lycklig här"

Nu skriver Telegraph att spekulationerna kan vara på väg mot sitt slut, sedan Courtois själv bekräftat att han är nära att skriva på ett nytt långtidskontrakt med Chelsea.

– Jag är lycklig här, säger han enligt tidningen.

Det nya kontraktet sägs ge honom en veckolön på drygt 2,2 miljoner kronor. Courtois skulle då peta ner Manchester Uniteds David de Gea som världens mest betalde målvakt, skriver tidningen vidare.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag