Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: Är nära en flytt till Premier League

Foto: INSIDEFOTO / INSIDEFOTO/SIPA USA SIPA USA
Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN

UPPGIFTER: Tidigare under Deadline Day kom Aftonbladet med uppgifterna att den svenske landslagsmålvakten Robin Olsen, 30, stoppas från en flytt och blir kvar i Roma.

Sedan tog svenskens framtid en helomvändning. Den trovärdiga journalisten Gianluca Di Marzio som skrev senare på Twitter att Premier League-klubben Everton för samtal med Olsen och enligt uppgifter till Aftonbladet är parterna nu överens. 

Everton ska ha tagit kontakt med Olsen under Deadline Day och uppges nu vara överens med Everton – som just nu leder Premier League – om de personliga villkoren. Everton ska å sin sida vara överens med Roma om ett lån. Det enda som skulle kunna förhindra en flytt från Italien till England är att pappersarbetet kring övergången inte skulle bli klart i tid.   

Everton är på jakt efter en målvaktspartner till Jordan Pickford och har tidigare under dagen kopplats ihop med Manchester Uniteds Sergio Romero och Tottenhams Paolo Gazzaniga men nu verkar valet i stället ha fallit på den svenske landslagsmålvakten. 

Häng med på SportExpressen under hela Deadline Day. Mellan 12-23 och på måndagen så rapporterar SportExpressen löpande under hela den avslutande dagen på transferfönstret. 

HUGO HÖGLUND