Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Uppgifter: United säkra på jätteaffär

Foto: CARL RECINE / ACTION IMAGES VIA REUTERS BILDBYRÅN

Manchester United kan vara på väg att landa en prestigevärvning.

Enligt Daily Mail är klubben "övertygade" om att landa Tottenhams vänsterback Danny Rose.

Och en flytt kan bli av redan i januari. 

José Mourinho är på jakt efter en ny vänsterback. Under hösten har Ashley Young spelat vänsterback för United, samtidigt har Luke Shaw haft svårt att övertyga den portugisiske tränaren. 

Och enligt Daily Mail är United ute efter att värva från konkurrenten Tottenham.

Mourinho har ställt in siktet på Danny Rose, 27, som portugisen uppges se som en långsiktig lösning på Uniteds vänsterkant.

Men smakar det så kostar det. 

Tottenham kräver hela 563 miljoner kronor för vänsterbacken. Daily Mail skriver att José Mourinho är "övertygad" om att Rose kan flytta till United, och att en affär kan bli av redan när transferfönstret öppnar efter nyår. Om inte affären blir av då kan den i stället bli av i sommar, uppger tidningen. 

Uppgifter: United jagar stjärnbacken

Manchester United jagade Danny Rose redan i somras, men en knäskada och Kyle Walkers flytt från Tottenham till Manchester City fick Tottenhams manager Mauricio Pochettino att stoppa affären.

Danny Rose kom som 17-åring till Tottenham från Leeds, och har de senaste åren varit ordinarie i det Tottenham som etablerat sig som ett topplag i den engelska ligan.

I somras skapade Rose stor uppmärksamhet i England efter att i en intervju med The Sun kritiserat klubbens lönepolicy - ett uttalande som uppges ha skapat irritation internt i Tottenhams ledning. Under hösten har Rose till och från haft problem att ta plats i Pochettinos matchtrupp, men managern själv har klargjort att han inte har några problem med vänsterbacken.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!