Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: United får miljardbudet nobbat

Foto: ADAM DAVY / STELLA PICTURES / PA
Foto: MARTIN RICKETT/NMC/POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Manchester United säkrade Champions League-platsen i sista ligaomgången. 

Då gör klubben ett nytt försök att värva Jadon Sancho – men Borussia Dortmund ska enligt Bild ha nobbat ett miljardbud. 

Manchester United och Jadon Sancho har kopplats ihop under en lång tid. Och i våras uppgav The Sun att affären i princip var klar, så när som på några detaljer. 

Men så kom coronakrisen som förändrade det ekonomiska läget för alla världens fotbollsklubbar, och Uniteds vd Ed Woodward erkände själv att det kunde bli svårt med någon storkalibrig värvning under sommaren. 

Enligt tyska Bild har United inte gett upp jakten på den brittiske jättetalangen. United säkrade under söndagen en plats i höstens Champions League och ska därför ha gjort ett nytt försök att närma sig 20-åringen. 

Dortmund nobbar bud på Jadon Sancho

Bild, som bland citeras av Daily Mail, skriver att United kommit med ett bud på en miljard kronor – en summa som inte räcker för Dortmund. Den tyska klubben ska ha nobbat PL-klubbens bud, och vill ha runt 200 miljoner kronor mer. 

Sancho har även kopplats ihop med sin tidigare klubb Manchester City, samt Arsenal och Chelsea i hemstaden London.