Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: Suarez är överens med Atletico

UPPGIFTER: Juventus har bekräftat att de inte kommer att värva Barcelonas Luis Suarez. Istället har Atletico Madrid har öppnat för att ta in anfallaren – och enligt uppgifter till Mundo Deportivo ska Altetico nu vara överens med Suarez om ett tvåårskontrakt. Barcelona uppges ha gått med på att kompensera Suarez med det han skulle tappa i lön vid en övergång och Suarez har å sin sida valt att slopa sitt krav på att bli utköpt från sitt kontrakt med Barça. Det möjliggör nu en övergång för Suarez som bosmanspelare.

Det största hindret för övergången sägs nu vara Atletico Madrids anfallare Diego Costa. Klubben är tvungen att sälja Costa för att frigöra plats och löneutrymme. Mundo Deportivo skriver vidare att Atletico även kan tänka sig att sälja Alvaro Morata till Juventus för att få råd med Suarez. 

HUGO HÖGLUND

Suarez kan få möta Messi med Atletico den här säsongen.Foto: JUANJO MARTIN / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN