Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Uppgifter: Så lurades Manchester United

Edinson Cavani och Diego Godin under VM. Foto: MARTIN MEISSNER / AP TT NYHETSBYRÅN
José Mourinho. Foto: LENNARTPREISS / WITTERS BILDBYRÅN

Manchester United är på jakt efter en mittback. 

Inför transferfönstrets sista dag vände de hoppet till Atletico Madrids försvarspjäs Diego Godin.

Men nu rapporterar Sky Sport att uruguayanen lurat Manchester United.

Manchester United har rapporterats vara ute flera stora mittbackar den här sommaren. Storklubben har ryckt i Toby Alderweireld, Jerome Boateng och Englands succéback Harry Maguire. Men ingen affär har blivit klar.

Inför dead line-day, som är i dag, har desperationen ökat. 

Ansedda tidningen The Guardian rapporterade under torsdagen att Manchester United aktiverat Diego Godins utköpsklausul med ett bud på 25 miljoner pund. Nu verkar även den affären gå i stöpet – och Sky Sports reporter Kaveh Solhekol skriver att United blivit lurade till intresse av Atletico Madrids försvarare i en historia som påminner mycket om Uniteds intresse av Sergio Ramos 2015.

 

LÄS MER: Alla övergångar i Premier League inför säsongen 2018/2019

United lurade av agenten

United gick då efter Sergio Ramos en hel sommar efter att ha fått indicier på att försvararen var intresserad av en flytt. När det väl kom till kritan nobbade Ramos Manchester United för att skriva på ett nytt lukrativt avtal med Real Madrid. Ett spel för gallerierna för att få höjd lön. Nu har historien återupprepats med Diego Godin.

Kaveh Solhekol skriver att Godins agent tog kontakt med Manchester United och meddelade att uruguayanen ville gå till klubben. United kom med ett bud på försvararen, bara för att nobbas och i nästa sekund hade Diego Godin skrivit på ett nytt  kontrakt med Atletico Madrid. Ett nytt kontrakt med höjd lön.

”José Mourinho var positiv till att värva Godin. Men tränaren tror att agentens mål hela tiden var att förbättra Godins nuvarande kontrakt”, skriver Kaveh Solhekol på Twitter. 

https://twitter.com/SkyKaveh/status/1027545487816187904

 

https://twitter.com/SkyKaveh/status/1027545879677419521

 

https://twitter.com/SkyKaveh/status/1027546207831437312

 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!