Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Uppgifter: Ronaldo i möte med Ferguson om framtiden i United

Foto: JANE STOKES/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK / JANE STOKES/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: BRIAN LAWLESS / STELLA PICTURES / PA

Cristiano Ronaldo gjorde en chockartad återkomst till Manchester United i somras.

Nu har rykten börjat florera att 37-åringen kommer lämna Manchester i sommar trots att han har ett år kvar på kontraktet. 

Men hans gamla tränare sir Alex Ferguson ska ha hållit privata möten med portugisen med förhoppningen att övertala honom att stanna i klubben.

Det har varit svårt att hitta ljusglimtar i vad som har varit en katastrofal säsong för Manchester United i Premier League.

Men trots den dåliga säsongen har Uniteds stora stjärna Cristiano Ronaldo fortsatt att leverera framför framåt. Portugisen har stått för 24 mål och tre assist sedan återkomsten till klubben.

Enligt den brittiska tidningen The Mirror ska Ronaldos fina statistik och kaoset i United ha lockat intresse från hans tidigare klubb Real Madrid – trots att han har ett år kvar på kontraktet. 

Enligt The Mirror ska Uniteds legendariska tränare sir Alex Ferguson ha haft privata möten med Ronaldo med förhoppningen om att övertyga portugisen att stanna i klubben. 

Ronaldo ska ha träffat Ferguson över några koppar te

Cristiano Ronaldo och sir Alex Ferguson bor båda två i Cheshire, en förort utanför Manchester där många stora fotbollsikoner bor. 

Enligt The Mirror ska de båda ha mötts över några koppar te den senaste tiden i deras respektive lyxhem för att diskutera Uniteds status och Ronaldos framtid. 

Ferguson var den som värvade Ronaldo till United så långt bak som 2003 från Sporting Lisabon. Sedan dess har duon fortsatt ha tät kontakt med varandra och Ferguson vill att superstjärnan ska bevara sitt fotbollsarv genom att avsluta karriären i United.

Ronaldo har själv varit ganska tyst om sin egen framtid. Han har hintat om möjligheten att stanna kvar i klubben för att se vad framtiden har att erbjuda under den nya tränaren Erik ten Hag som ansluter till sommaren. 

Cristiano Ronaldo i sorg - nyfödde sonen har avlidit