Foto: NATACHA PISARENKO / APFoto: NATACHA PISARENKO / AP
 Foto: NATACHA PISARENKO / AP
Foto: HASSAN AMMAR / APFoto: HASSAN AMMAR / AP
 Foto: HASSAN AMMAR / AP

Uppgifter: Pekas ut som Alexis ersättare

Publicerad

Alexis Sanchez säljs av Arsenal vilken dag som helst.

Daily Mail pekar ut en argentinsk landslagsspelare som hans ersättare.

Han spelade i bronsmatchen mot Sverige i U17-VM 2013.

Det slutade med 1-4-förlust - men för Cristian Pavon blomstrar karriären betydligt mer än för många av de svenska bronshjältarna.

I fjol blev det nio mål för storklubben Boca Juniors. Denna säsong har han gjort tre.

Slåss mot City, PSG och Liverpool

Nu skriver Daily Mail att Arsenal är senaste klubben som ger sig in i jakten på den snart 22-årige anfallaren.

Arsène Wenger ser så klart Pavon som en fullgod ersättare till Alexis Sanchez, som är dagar från att lämna Arsenal för Manchester City för runt 270 miljoner kronor.

Att köpa loss Cristian Pavon kostar, enligt uppgift, runt 300 miljoner. Kanske kan priset trissas upp ännu mer då Liverpool, Manchester City, Inter och PSG också är intresserade.

Cristian Pavon har gjort en a-landskamp för Argentina och väntas vara med och tampas om en VM-plats till sommaren.

 

Enligt italienske sillynestorn Fabrizio Romano på Sky Sport Italia har Arsenal också hört sig för om Bordeaux succéman Malcom, även jagad av Manchester United och Liverpool. 

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/950921373907644416
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag