Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: Öppen för en flytt till Liverpool

Kylian Mbappés kontrakt med PSG går ut nästa sommar. Och än har den vindsnabbe anfallaren inte förlängt sitt kontrakt med PSG, och frågan är om det blir någon förlängning överhuvudtaget. Enlig ESPN börjar nämligen Mbappé känna att Ligue 1 är för begränsad för hans framtida utveckling, och att han skulle kunna tänka sig att spela någon annan stans. 

Enligt ESPN känner Mbappé att en flytt till Premier League och Liverpool skulle vara ett bra nästa steg i karriären. ESPN uppger också att Mbappé skulle kunna kunna tänka sig att spela för klubben, om Liverpool skulle erbjuda honom ett kontrakt. 

– Jag vill tänka igenom var jag vill vara om ett par år. Jag vill inte förlänga mitt kontrakt och ett år senare säga att jag vill lämna eftersom jag inte ens vill förlänga från början, har Mbappé själv sagt om sin kontraktssituation. 

Kylian Mbappé kom till PSG sommaren 2017 och har sedan dess vunnit bland annat tre raka ligatitlar och slutat tvåa i Champions League 2019/2020. 

PETTER ÖSTMAN

Foto: POUPART JULIEN/ABACA / STELLA PICTURES/POUPART JULIEN/ABACA
Foto: CHRISTOPHE SAIDI/SIPA/SHUTTERSTOCK / CHRISTOPHE SAIDI/SIPA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: PETER POWELL / POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN