Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅNFoto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
 Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
Foto: NIKLAS LARSSON / BILDBYRÅNFoto: NIKLAS LARSSON / BILDBYRÅN
 Foto: NIKLAS LARSSON / BILDBYRÅN

Uppgifter: Mourinho vill värva Emil Forsberg

Publicerad

Emil Forsbergs kanonsäsong i RB Leipzig har knappast undgått någon fotbollsintresserad. Den har inte undgått Manchester Uniteds manager José Mourinho heller.

Nu sägs han vilja plocka över Forsberg till Old Trafford.

Det är italienska calciomercato som skriver om affären som gör att svenskskörden i Manchester kan fördubblas redan i sommar.

José Mourinho har jagat Inters kroatiske stjäran Ivan Perisic under hela transferfönstret - utan lycka.

Nu portugisen i stället ha ställt in siktet på svenske landslagsstjärnan Emil Forsberg, 26.

Samma agent som Lindelöf

Mourinho sägs vara villig att spendera en halv miljard kronor för att göra Forsberg till Unitedspelare.

Kontakt sägs vara tagen med Forsbergs agent, Hasan Cetinkaya, som även var den som tog Victor Nilsson Lindelöf till United från Benfica i somras.

Det kan alltså bli trippelt svenskt i United i höst sedan José Mourinho även hintat om en mer eller mindre senastionell återkomst för Zlatan Ibrahimovic hos "The Red Devils".

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag