Foto: MATT DUNHAM / APFoto: MATT DUNHAM / AP
 Foto: MATT DUNHAM / AP
Foto: MCMANUS/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / MCMANUS/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURESFoto: MCMANUS/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / MCMANUS/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES
 Foto: MCMANUS/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / MCMANUS/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES

Uppgifter: Juventus nobbade miljardbud

Publicerad

Chelsea är på anfallsjakt. Det har surrats om både Pierre-Emerick Aubameyang och Alvaro Morata från Real Madrid. Nu kastas nästa namn in i den flammande bägaren.

Det är italienska Tuttosport som kommer med de spektakulära uppgifterna om att Juventus ska ha nobbat ett bud värt en miljard för den argentinske målsprutan Gonzalo Higuain, 29.

Det var vid ett möte i Milano för en dryg vecka sedan som Chelseas ägare Roman Abramovich ska ha ställt en förfrågan till Juventus direktör Beppe Marotta om Higuain.

Inte till salu

– Vad värderar ni honom till? ska Abramovich ha undrat.

Svaret ska ha kommit blixtsnabbt från Marotta.

– Han är inte till salu.

Abramovich ska då ha kontrat med "hundra miljoner?", utan att få önskvärt resultat.

Tuttosport skriver också att Chelsea tidigare under sommaren ska ha fått ett bud nobbat på Juventus vänsterytter Alex Sandro. Ett bud som ska ha varit värt 70 miljoner euro.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag