Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter i England: Walcott aktuell för Southampton-återkomst

UPPGIFTER: Theo Walcott är aktuell för en återkomst till Southampton. Walcott är uppvuxen på Southamptons akademi men lämnade klubben för Arsenal som 17-åring 2006. Efter tolv år i Arsenal har Walcott spenderat de senaste två åren i Everton men hade det svårt att få ordentligt med speltid den gångna säsongen. Enligt uppgifter i England där bland SkySports och BBC arbetar nu Southampton på att få hem spelaren men går en kamp mot klockan för att ro affären i hamn. Southampton ska även visa intresse för att låna in Manchester Uniteds vänsterback Brandon Williams så här på Deadline Day. 

Klubben ser dock ut att behöva göra sig av med spelare för att få plats och råd med nyförvärv. Bland spelare som kan lämna klubben nämns målvakten Angus Gunn, mittbacken Wesley Hoedt, yttern Sofiane Boufal och anfallaren Guido Carrillo. 


Häng med på SportExpressen under hela Deadline Day. Mellan 12-23 och på måndagen så rapporterar SportExpressen löpande under hela den avslutande dagen på transferfönstret. 

Foto: PHIL NOBLE / REUTERS BILDBYRÅN