Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: Föredrar United före Spurs

UPPGIFT: Harry Kane vill lämna Spurs – för Manchester United. 

Enligt tidningen Goal har 26-åringen siktet inställt på en flytt från Tottenham. I stället för att vara med och återuppbygga Spurs under Mourinho anser Harry Kane att en potentiell sommarflytt till Manchester lockar mer. 

Enligt källor till Goal, som beskrivs vara ”nära” Kane, skulle han överväga en flytt om United skulle lägga ett bud på honom i sommar. 

En av anledningarna beskrivs som att Kane vill vinna åtminstone en större titel i hans karriär – och bedömer chanserna till att göra det som större i Manchester United än i Tottenham. 

Skulle Tottenham missa Champions League i sommar skulle Kane, enligt Goal, bli än mer intresserad av en flytt. Skulle dessutom den tidigare Tottenhamtränaren Maurico Pochettino, som Kane uppskattade mycket, ta över efter Ole Gunnar Solskjaer i United så skulle det väga tungt. 

 

Klippet på fotbollsstjärnan med boxningshandskar får lagkamraten att drömma om en fajt med Conor McGregor.