Foto: OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURESFoto: OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES
 Foto: OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES

Uppgifter: För samtal om en Zlatan-värvning

Publicerad

Zlatan Ibrahimovics dagar i Manchester United ser ut att vara räknade.

Det har ryktats om intresse från både Kina och MLS-klubbar.

Men nu uppger Tuttomercatoweb att Besiktas och Mino Raiola haft kontakt.

Uppgifterna om att Zlatan Ibrahimovic kunde lämna Manchester United i förtid läckte ut redan för ett par dagar sedan. Uppgifterna från Yahoo Sports gjorde gällande att både kinesiska och amerikanska klubbar anmält sitt intresse.

Enligt samma uppgifter har United redan börjat lägga om planerna för hur man ska ersätta svensken, vars kontrakt med klubben går ut efter säsongen.

Vill ersätta Cenk Tosun

Men frågan är om det blir Kina eller MLS för Ibrahimovic? Italienska Tuttomercatoweb släpper på torsdagskvällen uppgifter som gör gällande att den turkiska storklubben Besiktas, haft direktkontakt med Mino Raiola, om Zlatan Ibrahimovic.

Det är oklart vad det hela mynnar ut i, men sajten uppger att Besiktas är på en intensiv jakt efter en ersättare till Cenk Tosun, som nyligen såldes till Everton.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag