Foto: COLORSPORT/DANIEL BEARHAM / IMAGO/COLORSPORT/IBL IMAGO SPORTFOTODIENST GMBHFoto: COLORSPORT/DANIEL BEARHAM / IMAGO/COLORSPORT/IBL IMAGO SPORTFOTODIENST GMBH
 Foto: COLORSPORT/DANIEL BEARHAM / IMAGO/COLORSPORT/IBL IMAGO SPORTFOTODIENST GMBH

Uppgifter: Conte är nära lämna Chelsea

Publicerad

Antonio Conte tog över Chelsea så sent som sommaren 2016.

Nu kan hans era i Londonklubben redan gå mot sitt slut, rapporterar silly season-experten Gianluca Di Marzio

Contes första säsong i London slutade med braksuccé. Chelsea vann ligan överlägset och imponerade stort hela säsongen. I år har det gått tyngre, och Chelsea ligger trea i Premier League, hela 16 poäng efter överlägsna serieledaren Manchester City. 

Och nu kan italienarens tid i London gå mot sitt slut. Enligt sillynestorn Gianluca Di Marzio är Conte på väg bort, och har uppvaktats av Paris Saint-Germain i flera månader. 

Men PSG är inte ensamma om att jaga Conte, även Bayern München har visat intresse för den hetlevrade tränaren. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag