Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: Cavani är överens med United

UPPGIFTER: Edinson Cavani har hittat en ny klubb efter avskedet från PSG, uppger Mirror. Enligt den brittiska tidningen har uruguayanen gjort klart med Manchester United och affären väntas bli offentlig under söndagen eller måndagen. 

33-åringen har tidigare kopplats ihop med bland annat Benfica och Atletico Madrid, men enligt Mirror har de klubbarna inte haft råd att betala Cavanis lön. United uppges betala anfallsstjärnan drygt två miljoner kronor i veckan. Kontraktet ska sträcka sig över två säsonger.

Eftersom Cavani är kontraktslös behöver klubben inte betala någon övergångssumma, men enligt Mirror väntas de behöva betala en agentavgift. 

Häng med på SportExpressen under hela Deadline Day. Mellan 12-23 och på måndag så rapporterar vi löpande under hela den avslutande dagen på transferfönstret.

 

ALBIN JULIN

 

Edinson Cavani i PSGFoto: ALFONSO JIMENEZ VALERO/IBL / ALFONSO JIMENEZ VALERO/IBL CORDON PRESS