Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: Barcelona förbereder miljardbud

Lautaro Martinéz.Foto: ANTON IVANOV/SHUTTERSTOCK / ANTON IVANOV/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
En scen som Intersupportrar vant sig vid – lagkamrater som kramar om Martinéz efter ännu ett mål. Foto: REMOTEPHOTOPRESS/SHUTTERSTOCK / REMOTEPHOTOPRESS/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

UPPGIFT: Barcelona är intresserade av att köpa Inters guldklimp Lautaro Martinéz i sommar. Den italienska klubben ska inte vara överdrivet intresserade av att sälja argentinaren, därför ska Barcelona nu vara beredda att aktivera Martinéz utköpsklausul på 1,2 miljarder kronor i sommar, det uppger Football Italia.  

Enligt sajten så är inte katalanerna ensamma om intresset för 22-åringen – tvärtom så uppges flera andra klubbar vara intresserade, däribland Real Madrid. 

Martinéz kom till Inter 2018 och har sedan dess varit en succéspelare. Hittills den här säsongen har han mäktat med 16 mål på 28 matcher – däribland fem mål på sex matcher i Champions League.