Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Uppgifter: Balotelli erbjuds till PL-klubb

UPPGIFTER: West Ham United arbetar liksom många andra klubbar i Premier League hårt på sina nyförvärv. Och nu ser det ut som att de kommer att lyckas locka över Maxi Gomez från Celta Vigo. Men samtidigt har West Ham blivit erbjuden att signa Mario Balotelli i stället, det rapporterar The Telegraph. Men chefstränare Manuel Pellegrini ska ännu inte ha visat något intresse för den italienska stjärnan.  

Mario Balotelli vars kontrakt gick ut med Marseille i slutet av säsongen 2018/19 är fri på marknaden men än så länge ser West Ham ut att vara mer angelägna av att signa den 22-åriga anfallaren från Celta Vigo. 

Ville göra honom till bäst betald 

Enligt The Telegraph ska West Ham vara redo att lägga drygt en halv miljard för Maxi Gomez och är även villiga att göra honom till den bäst betalda spelaren i klubben. 

En som står klart är i alla fall att West Ham behöver fylla på med en ny anfallare. I dagarna lämnade Marko Arnautovic för Shanghai SIPG, och man har även blivit av med Lucas Pérez till Deportivo Alavés samt släppt Andy Carroll enligt tidningen. 

Foto: SEBASTIEN NOGIER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: CLAUDE PARIS / AP TT NYHETSBYRÅN