Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: Ändrar sig och går till Barcelona

Foto: ALBERT GEA / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: ALBERT GEA / REUTERS BILDBYRÅN

För ett år sedan släppte Antoine Griezmann en video där han förkunnade att han blir Atletico Madrid trogen. 

Men enligt Le Parisien ska fransmannen ha ångrat sig. 

Nu är han nära en övergång till Barcelona. 

Efter fjolårssäsongen så gick det inte en dag utan ett nytt rykte som kopplade ihop Atletico Madrids franska stjärnanfallare med FC Barcelona. 

Efter alla rykten valde Griezmann - något oortodoxt och inspirerad av NBA - att förkunna om huruvida han skulle lämna Atletico eller inte i en kort videodokumentär med titeln ”La Decision”. 

Griezmann valde att stanna i Atletico, men kritiserades för sitt sätt att berätta det. 

Och nu verkar han ha ångrat sig. 

Uppgifter: Barcelona nära att värva Griezmann

Enligt Le Parisien har Barcelona aldrig slutat uppvakta Griezmann trots hans video förra året. Och fransmannen känner att Atletico inte tagit de steg han vill detta året och vid 28 års ålder vill han vinna titlar - så nu ser en övergång ut att kunna bli av. 

Griezmann har en utköpsklausul på drygt 1,2 miljarder som Barcelona ska vara villiga att betala eftersom Griezmann ska vara beredd att gå ner i lön för att de ska ha råd med honom. 

Att Barcelona blev förnedrat på Anfield av Liverpool ska ha skyndat på processen från Barças sida. Griezmann ska dessutom vara stärkt i sin övertygelse att det är bäst att lämna Atletico sedan det stod klart att Diego Godin lämnar. 

Godin och Griezmann är nära vänner och när Godin höll en presskonferens för att förkunna att han lämnar Spanien så satt Griezmann och grät i publiken. 

https://twitter.com/UruguayanHeroes/status/1125762584223916033