Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: Ajax vill ha Bajen-stjärnan

UPPGIFTER: Alexander Kacaniklic ansågs länge vara en av Sveriges stora framtidslöften och slog igenom i Erik Hamréns landslag.

Sen vände allt.

Uteblivande speltid i bland annat FC Köpenhamn och franska Nantes fick 28-åringen att vända hem till Sverige igen och nu upplever mittfältaren en ny vår i Hammarby.

Kacaniklic har gjort succé i Billborns offensiv och har noterats för sju mål och fem assist i allsvenskan.

Nu kan han lämna klubben. Enligt Aftonbladet är Kacaniklic aktuell för Ajax. Den holländska storklubben, som så sent som i våras spelade semifinal i Champions League, är enligt tidningen intresserad av Kacaniklic om de skulle sälja duon Hakim Ziyech och Dusan Tadic.

Tidningen skriver vidare att Hammarby ska vara medvetet om Ajax intresse, men det dementeras av Bajens sportchef Jesper Jansson.

– Det har jag inte hört, säger han.

För ett par dagar sen kunde SportExpressen avslöja att den turkiska jätten Besiktas ville värva Kacaniklic under sommaren, men att både Hammarby och spelaren själv tackade nej.