Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Seriös förhandling med Ibrahimovic”

Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN

UPPGIFTER: Zlatan Ibrahimovic har uppgetts vara överens med Milan. Men den senaste tiden har rapporterna från Italien mer handlat om att något gått fel i förhandlingarna – och nu intensifieras i stället ryktet om en återkomst till Premier League.

”BOOM! Ibrahimovic för seriösa diskussioner med Everton”, skriver italienska fotbollsjournalisten Tancredi Palmeri på Twitter.

Carlo Ancelotti fick nyligen sparken av Napoli och ska vara nära att ta över Everton. Zlatan var den lysande stjärnan i det PSG som, lett av Ancelotti, vann franska ligan 2013 – och den italienska tränaren sägs vilja arbeta med svensken igen. Enligt Palmeri har ett av Ancelottis krav för att ta över Everton varit att klubben ska försöka värva Ibrahimovic.

SSC Napoli-sajten Arenanapoli.it skrev redan 10 december att Premier League-klubben varit i kontakt med Zlatans agent Mino Raiola för att se om intresset är ömsesidigt. De uppger att Everton är beredda att erbjuda Zlatan en nettolön på drygt 40 miljoner kronor per säsong, något som skulle göra honom bäst betald i klubben.

Fortsättning följer...

Zlatan Ibrahimovic.Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN