Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgift: Bale är högt prioriterad på listan

UPPGIFT: Kan det bli en återkomst för Gareth Bale i Tottenham?
Walesaren höga lön talar emot – men han är ändå högt prioriterad på Londonsklubbens radar. 

Jose Mourinhos Tottenham har inte visat upp något strålande spel de senaste matcherna. Lägg därtill en långtidsskadad Harry Kane så blir det än mer rimligare att klubben är ute efter förstärkningar i truppen. 

Enligt brittiska Express så har den relativt nya tränaren fått klartecken på att signa åtminstone tre spelare i detta transferfönster. Men ännu har bara en spelare i form av Gedson Fernandes anlänt till klubben. 

Nu menar Express att Tottenham arbetar för att få till en permanent deal med Gareth Bale – stjärnan som lämnade klubben för Real Madrid 2013.

Att Gareth Bale har haft det tufft i Real Madrid, särskilt sedan Zinedine Zidanes återkomst, är inte någon hemlighet.

Den 30-årige walesaren har dessutom fortsatt dragits med en problematisk skadehistorik – och sitter dessutom på en stor lön. 

Men stjärnspelaren är enligt Express, Spurs-bossens Daniel Levys lista – och med Mourinho vid rodret – vem vet då vad som kan hända? 

Gareth BaleFoto: FRANK FRANKLIN II / AP TT NYHETSBYRÅN
José MourinhoFoto: FRANK AUGSTEIN / AP TT NYHETSBYRÅN