Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Uppgift: Arsenal vill erbjuda monsterlön

Foto: MARCO CANONIERO/SHUTTERSTOCK / MARCO CANONIERO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: WILL OLIVER / POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Pierre Emmerick Aubameyangs framtid i Arsenal är oviss och klubben är på värvningsjakt. 

Enligt uppgifter till Daily Mail är klubben redo att erbjuda Fiorentinas Dusan Vlahovic, 21, en monsterlön för att ansluta i januari. 

Intressenterna för Fiorentinas målfarlige anfallare Dusan Vlahovic är många. Anfallaren har gjort 16 mål på 20 matcher i år.  

Vlahovics avtal med Fiorentina sträcker sig till sommaren 2023 och han här långt nobbat Fiorentinas försök att förlänga kontraktet vilket gör att mycket talar för att Florens-klubben kommer att sälja honom för att undvika att spelaren lämnar gratis. 

Veckolön på 3,7 miljoner

Enligt uppgifter i England kommer Arsenal nu att göra ett ordentligt försök att knyta till sig spelaren i januari - men det kommer att kosta. Daily Mail skriver att Arsenal överens med Fiorientina om en övergångssumma på 58 miljoner pund (över 700 miljoner kronor).

Dessutom uppges Londonklubben erbjuda Vlahovic en veckolön på hela 3,7 miljoner kronor veckan före skatt och agentarvoden.  

Vidare skriver tidningen att Vlahovic föredrar en flytt till ett lag som spelar toppmatcher i Europa något som Arsenal inte gör för tillfället men att klubben hoppas att det projekt som Mikel Arteta håller på att bygga ska kunna locka anfallaren. 

Vlahovic har tidigare även kopplats ihop med Juventus och Tottenham. 

Ur arkivet: