Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgift: Är beredda på att sälja Emil Forsberg

UPPGIFT: Efter fem år i RB Leipzig kan Emil Forsberg vara på väg mot en flytt. Enligt tyska Bild är klubben beredda att sälja både Forsberg och danske landslagsanfallaren Yussuf Poulsen.

”Om någon klubb lägger 20 miljoner euro (cirka 210 miljoner kronor) på bordet för någon av dem kan de lämna. Båda har internt bett om att få lämna”, skriver Bild enligt Fotbollskanalens Headlines-blogg. 

Emil Forsberg har under en tid ryktats vara på väg bort från klubben och berättade nyligen för SVT om sina tankar kring framtiden.

”Jag har alltid varit öppen med att jag vill prova något nytt. Men samtidigt älskar jag Leipzig, klubben och supportrarna. Jag känner mig också som ett med klubben, och vi har en öppen dialog. Jag har kontrakt två år till och jag går in på varje träning och är lika professionell som alltid. Sen får vi se i slutändan var det landar”, sa han till SVT nyligen.

 

Emil ForsbergFoto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN