Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uniteds plan för att värva rivalstjärnan

Foto: PAUL CURRIE/BPI/SHUTTERSTOCK / PAUL CURRIE/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: JED LEICESTER/BPI/SHUTTERSTOCK / JED LEICESTER/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Manchester United rustar inför kommande säsongen. 

Nu rapporterar The Athletic att storklubben har undersökt möjligheterna för att värva West Hams mittfältsmotor Declan Rice, 22. 

Jesse Lingard uppges vara en nyckel i en eventuell övergång.

Det har varit följetongen den här säsongen. 

Manchester United söker en mittfältare och har under de senaste månaderna kopplats ihop med West Hams Declan Rice. Den unge engelske mittfältaren har stått för imponerande insatser och är en viktig kugge i David Moyes lagbygge som just nu parkerar på en sensationell Champions League-plats. 

Trovärdiga The Athletic rapporterar att Ole Gunnar Solskajer har Rice högt upp på sin önskelista inför sommarens transferfönster och ser honom som en perfekt lösning till mittfältet. 

Kan få 300 miljoner för Lingard

Därför har storklubben nu börjat undersöka möjligheterna för att värva 22-åringen. United, som ligger på en andraplats i ligan, kan tänka sig erbjuda Jesse Lingard i motsatt håll. Lingard är just nu utlånad från United till West Ham där han gör storartade bravader. 

Enligt The Athletic har förhandlingarna klubbarna emellan fortfarande inte börjat men Manchester United hoppas, vid försäljning, kunna få mellan 250-300 miljoner för Lingard. Det skulle få prislappen för Declan Rice att sjunka ordentligt. Något som kan göra en värvning möjlig.