Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Uniteds oro: Mourinho på väg att säga upp sig

Foto: K/MERCURY PRESS/REX/SHUTTERSTOCK / K/MERCURY PRESS/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Manchester United sladdar i toppen av Premier League.

Men det finns ännu större orosmoln på Manchester Uniteds himmel: Styrelsen är oroliga att José Mourinho ska säga upp sig, uppger Daily Mail.

Efter en fin inledning på säsongen har Manchester United tappat allt mer mark i toppen av Premier League. Efter 22 spelade omgångar är United 15 poäng efter lokalrivalen Manchester City, samtidigt som man dras med skador på anfallarna Zlatan Ibrahimovic och Romelu Lukaku. 

Samtidigt som United har tappat mark i ligan oroar sig klubbens styrelse för att tränaren José Mourinho ska säga upp efter säsongens slut - trots att han då har ett år kvar på sitt kontrakt med klubben. 

– José ser ut att ha sitt tredjeårs-syndrom i förtid med oss, säger en källa till tidningen.

Under Mourinhos senaste sejour i Chelsea tappade han omklädningsrummet under sin tredje säsong och sparkades i december. Detsamma hände säsongen 2012/2013 som kom att bli portugisens sista i Real Madrid. Där var en långdragen konflikt med klubbikonen och lagkaptenen Iker Casillas kärnan till sprickan mellan truppen och Mourinho.

Uppgifter: Uniteds oro för Mourinho

Enligt Daily Mail upplever personalen i Manchester United att Mourinho tillbringar allt mer tid med sina allra närmaste medarbetare, och spenderar dessutom ännu mer tid än vanligt i sitt hem i London. 

Portugisen uppges ha gett sina spelare extra julledighet genom att lägga träningen på julafton på förmiddagen och juldagens träning på kvällen. Under det dryga dygn som följde ska Mourinho flugit privatjet från Manchester till London och tillbaka.

I tillägg till det har Mourinho vid upprepade tillfällen riktat kritik mot Manchester Uniteds styrelse för att han fått spendera för lite pengar under transferfönstret. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!