Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/NEWSPIX IMAGO SPORTFOTODIENSTFoto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/NEWSPIX IMAGO SPORTFOTODIENST
 Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/NEWSPIX IMAGO SPORTFOTODIENST
Foto: / IMAGO/XINHUA IMAGO SPORTFOTODIENSTFoto: / IMAGO/XINHUA IMAGO SPORTFOTODIENST
 Foto: / IMAGO/XINHUA IMAGO SPORTFOTODIENST

"Nu överens med Inter om stjärnan"

Publicerad

Enligt The Sun har Inter och Manchester United nu - efter många om och men - hittat en deal för Ivan Perisic

Victor Nilsson Lindelöf och Romelu Lukaku.

Manchester United har lagt ut runt miljarden på nyförvärv hittills under sommaren.

Nu har José Mourinho också hittat yttern som han har dreglat över ett tag: Ivan Perisic.

Enligt The Sun ska Manchester United och Inter nu kommit överens om en affär för runt 440 miljoner kronor.

https://twitter.com/TheSunFootball/status/886859903779958784

Ivan Perisic har länge velat flytta till Old Trafford, men Inter har sagt stopp.

Men nu ser övergången ut att bli av ändå.

Den 28-årige kroaten, som har en supersäsong bakom sig i Serie A med hela elva målnoteringar, kommer få ett kontrakt som ger honom runt 1,2 miljoner kronor i veckan.

Dock ser Manchester United ut att missa Alvaro Morata - som gör en sensationell flytt till fönstrets hårdast satsande klubb.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag